Spandoeken bedrukken

Info over spandoeken bedrukken

Bekijk hier alle info over spandoeken bedrukken

394

Naast dat het belangrijk is om over goede printers te beschikken is de afwerking ook zeer belangrijk voor de kwaliteit van uw spandoek. Wij beschikken over de beste afwerkmachines om uw spandoek mooi af te kunnen werken. De mooie afwerking  zorgt er immers voor dat uw spandoek een professionele en kwalitatief hoogstaande uitstalling krijgt.

388-2

Om een mooi spandoek te creëren beschikken wij over verschillende printers. Door ons grote aan bod van printers kunnen we elk formaat spandoek aan. Groot of klein geen probleem. Onze printers leveren altijd de beste kwaliteit.

grootte print

Hoe groot wilt u uw spandoek maken? Bij ons zijn alle formaten mogelijk. U kunt kiezen  uit een aantal standaard formaten, maar maatwerk  is ook mogelijk.

true-16

Uw spandoek maken we alleen van het beste materiaal. Alleen de hoogste kwaliteit spandoek is goed genoeg. U kunt kiezen uit verschillende materialen, al naar gelang het doel waarvoor het spandoek wordt gebruikt. Een spandoek  voor buiten aan een gevel heeft meer baat bij een waterafstotend materiaal dan een binnen spandoek.

3a400b8

Je zelfgemaakte spandoek moet natuurlijk strak en mooi in het zicht komen te hangen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Dit ligt allereerst eraan of u kiest voor een spandoek met frame of zonder frame.

Contact Offerte aanvragen