Spandoeken bedrukken

Spandoek
ontwerpen

Bij ons kunt u uw eigen ontwerp op uw spandoek laten drukken. Als u al een bestand, ontwerp of afbeelding heeft die u op uw spandoek wilt laten zetten dan kunt u dit meteen bij ons aanleveren. Dit kunt u snel en gemakkelijk doen via onze spandoek-editor of u kunt een afspraak maken om een keer bij ons langs te komen.

De spandoek-editor biedt vooral een basis service, mocht u iets anders willen of meer opties dan kunt u ook uw spandoek bij ons komen bestellen. Wij helpen u graag om uw idee tot werkelijkheid te laten komen.

shell toren

Zelf een spandoek ontwerpen en laten bedrukken, en binnen 48 uur in huis, Ideaal!

Marie ter Haaf 

Vanaf

€9,50

BESTEL VANDAAG NOG | 24 UURS LEVERING

Spandoek editor

Zelf een spandoek ontwerpen? Bekijk de informatie over onze spandoek editor.

Spandoek top 10

Benieuwd naar de meest gekozen spandoeken? kijk hier.

Spandoek inspiratie

Inspiratie nodig voor het ontwerpen van uw spandoek?

Spandoek tips

Wilt u handige tips over het ontwerpen van spandoeken? Kijk hier.

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

grootte print

Nog geen spandoek ontwerp

Heeft u nog geen idee wat u precies op uw spandoek wilt laten drukken dan helpen wij u graag een handje! Wij beschikken namelijk over een eigen studio met creatieve DTP-ers die u graag helpen met het ontwerp en de technische afwerking van uw spandoek. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, onze DTP-ers begeleiden u bij het gehele ontwerpproces.

Met onze professionele DTP studio geven wij zo elke klant de zekerheid dat een hoogkwaliteit en met een met creatief oog ontworpen spandoek wordt aangeleverd. Bij ons werken een aantal zeer goed gekwalificeerde mensen uit het print en reclamevakgebied die de mooiste spandoeken kunnen ontwerpen.

Nadat de bestelling bij ons is binnen gekomen controleren zij uw order op juistheid en specificaties. Als alles in orde is dan worden ze doorgestuurd naar de printers waar ze worden bedrukt. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Mocht er iets niet juist zijn dan nemen zij uiteraard contact met u op.

394

Eigen spandoek ontwerp

Weet u al precies wat u op u spandoek wilt dan kunt u uw
bestand bij ons aanleveren. Of u kunt bij ons snel en eenvoudig uw bedrukte spandoek online bestellen.

Dit doet u door naar onze spandoek editor te gaan en hier uw bestand up te loaded. Ons systeem zal dan automatisch een volledige file-check doen zodat u ervan verzekerd bent dat u spandoek geheel kan worden uitgevoerd zoals u voor ogen had.

Kijk hier voor de aanleverspecificaties

388-2

24/7 spandoek drukservice

Wilt u graag de mogelijkheid hebben om een spandoek 24/7 te kunnen bestellen? Wij bieden deze service! Wij beschikken over een geheel geautomatiseerd programma waar u uw spandoek op elk tijdstip kunt uploaden.

Door ons upload-programma heeft u zelf de vrijheid om wanneer u maar wilt uw order te kunnen plaatsen. U bent zo vrij van een werkdagen-stramien.

Kijk hier voor onze service

print2

Bestands controle

Hoe u uw bestand ook aanlevert, via direct contact met ons in persoon, via de mail of telefoon of via onze online editor wij controleren altijd de bestanden op kwaliteit en correct gebruik van de specificaties. Denk dan bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de door uw aangeleverde foto's of het gebruik van de juiste kleur kwalificatie (CMYK voor print).

Kijk hier voor de bestandscontrole

true-28

Speciale spandoek ontwerpen

Natuurlijk leveren wij niet alleen standaard spandoeken. Heeft u een speciaal idee dan kunt u altijd bij ons terecht. Samen met onze DTP professionals kijken wij graag wat wij voor u kunnen doen.

Geen ontwerp is ons te gek! Denk aan spandoeken die zijn bedrukt met glow in de dark inkt of doeken die zijn gemaakt van speciaal materiaal.

 

Contact Offerte aanvragen