Spandoeken bedrukken

Spandoek
bevestiging

Je zelfgemaakte spandoek moet natuurlijk strak en mooi in het zicht komen te hangen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

Dit ligt allereerst eraan of u kiest voor een spandoek met frame of zonder frame.

Bij beide keuzes is het mogelijk om het spandoek (en eventueel frame) zelf te bevestigingen, echter is het soms handig om de bevestiging te laten doen door een gespecialiseerd montage team. Wij hebben experse in huis om dit snel en netjes te verzorgen. Zij beschikken over al het benodigde materiaal om uw spandoek goed te bevestigen. Zoals hoogwerkers en speciaal gereedschap.

Voor zeer speciale projecten zoals bekleding van de gevel van een groot pant werken we met abseilers.

Textielframe

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Bedrukt spandoek

Spandoek met frame

Het is mogelijk om een spandoek in een frame van RVS buizen te hangen. Je kunt dit frame mee bestellen. Voor de bevestiging van het frame leveren wij damwand steunen, muursteunen en schoren mee.

Damwandsteun

Damwand steunen

Voor bevestiging van een spandoek met frame aan een damwand zijn damwand steunen nodig. Omdat een damwand meestal is gemaakt van dunne kwaliteit plaatmateriaal heeft u meer dan twee damwand steunen nodig om het spandoek stevig te monteren. Met damwand steunen kunt u de ruimte tussen het damwand profiel overbruggen. Voor stevigheid hebben de bevestigingsplaten grote schetsplaten. Ter verdeling van de krachten worden de schetsplaten op vier punten vastgezet.  Om de krachten goed over de platen te verdelen worden ze op vier punten vastgemaakt.

afwerking ringen 30 cm met logo

Zonder frame

Zonder frame zijn de onderstaande bevestigingwijzen mogelijk:

  • spanelastieken en ringen
  • een tunnelzoom met koord
  • dubbelzijdige tape
  • klittenband

Voor alle bevestigingwijzen geldt dat u bij uw ontwerp hier rekening mee moet houden. Houdt hier dus altijd rekening mee door middel van een afloop in te calculeren in  uw ontwerp.

afwerking klittenband

Muursteunen

Met muursteunen kunt u een spandoek met frame aan de muur bevestigen. Een muursteun is gemaakt van gietijzer. U kunt muursteunen ook gebruiken voor bijvoorbeeld  het bevestigen van trapleuningen.

Verschillende soorten elastieken

Rubber spanelastiek

Dit zijn zwarte spanelastieken gemaakt van rubber. Ze zijn handig te gebruiken en hebben een degelijke uitstraling.

Luxe spanelastiek

Deze elastiek bestaat uit een hogere kwaliteit rubber dan de normale rubberen spanelastiek. Ze zijn handig in gebruik, zien  er mooi uit en hebben een professionele look. Ze maken uw spandoek helemaal af!

Stormfix

Met de Stormfix elastiek kunt u uw spandoek zeer dicht  tegen het frame aan plaatsen (tot aan 1 cm spanruimte). Hierdoor kunt u ook een grote formaat spandoek in hetzelfde frame plaatsen.

Schoren

Schoren zijn aluminiumverstevigers bedoelt om achter een groot en vrijstaand spandoek te plaatsen ter ondersteuning. Grote spandoeken met frames moeten uit veiligheidsoverweging altijd worden ondersteunt.

Contact Offerte aanvragen