Spandoeken bedrukken

Spandoek
materialen

Uw spandoek maken we alleen van het beste materiaal. Alleen de hoogste kwaliteit spandoek is goed genoeg. U kunt kiezen uit verschillende materialen, al naar gelang het doel waarvoor het spandoek wordt gebruikt. Een spandoek  voor buiten aan een gevel heeft meer baat bij een waterafstotend materiaal dan een binnen spandoek.

Veel gebruikte spandoek materialen zijn PVC, Airtex, Mesh, Blockout, Backlit, Glanspolyester en Poly Deco. Uiteraard zijn onze spandoeken voorzien van een zeer hoge kwaliteit print en een certificaat van brandwering. Op deze pagina  ziet u een overzicht van de door ons gebruikte materialen.

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

true-16

Een stevig frame

Bij een spandoek met frame leveren we het frame als bouwpakket mee. Het spandoek frame is over het algemeen gemaakt van 42 mm dik aluminium van zware kwaliteit.

U kunt het spandoek makkelijk bevestigen aan houten, betonnen of stenen muren met de bijgeleverde inbussleutel en muursteunen. Voor andere muren kunt u damwand-steunen bij ons bestellen. Of als u liever wilt dat iemand de spandoeken met frames voor u bevestigd dan hebben wij zeer ervaren monteurs die dit op een professionele manier en voor een schappelijke prijs voor u kunnen doen.

shell toren

Blackout/Opaak/ Inlagedoek

Blackout 680 gram/m2) is een doeksoort met een zwarte kern. Hierdoor is het doek ondoorschijnend en kunnen we er prima dubbelzijdig op printen.

Het doek is verkrijgbaar in verschillende breedtes tot 320 cm. Wij leveren Blackout alleen in brandvertragende kwaliteit.

* Bij Blackout verschillen de coating en structuur  van de voor- en achterzijde iets van elkaar,  waardoor er minimale kleurverschillen kunnen  optreden.

spandoek

Airtex Greyback

Airtex Greyback materiaal is zeer geschikt voor indoor spandoektoepassingen. Het heeft de eigenschappen van PVC doek, het is alleen matter qua kleur. Tevens is het materiaal kras vast, brandvertragend, goed schoon te maken en uit één stuk te printen tot 4,95 meter.

Omdat het makkelijk is te verlijmen op een wand waardoor het veelvuldig wordt gebruikt door standbouwers en wandbekleders. Vandaar ook dat het Airtex Greyback zeer geschikt is voor de aankleding van uw winkel of re-styling van uw pand.

Bedrukt spandoek

Frontlit/Bisonyl

Frontlit (510 gram/m2) is geschikt voor binnen- en buitenreclame. Op deze doeksoort kunnen groot formaat printers op hoge resolutie drukken. De breedtes van Frontlit lopen uiteen van 160 tot 500 cm.

We leveren deze doekstoort standaard in een brandvertragende kwaliteit. Uiteraard is ook niet
brand-vertragende kwaliteit leverbaar. Voor extra grote formaten zijn de doeken aan elkaar te bevestigen. De lasnaden zijn dan nagenoeg onzichtbaar. Ook kunnen eenvoudig verstevigde zomen voor ringen of tunnels worden aangebracht.

ThemaSpandoek_MIX

Artist, Artex, Canvas en Katoen

Deze doeksoorten zijn geschikt voor instore toepassingen. De materialen kenmerken zich door de natuurlijke uitstraling en worden gebruikt voor klanten die een luxe en hoogwaardige kwaliteit verlangen.

Deze stoffen zijn leverbaar tot 500 cm breedte in een brand- vertragende kwaliteit.

true-20

Mesh

Mesh is geperforeerd gaasdoek dat zeer geschikt is voor toe-passingen in de open ruimte, omdat het materiaal winddoorlatend is. Door de perforatie en het lage soortelijke gewicht is  Mesh heel eenvoudig te monteren.De transparante structuur maakt Mesh ook bijzonder populair voor toepassingen op of voor ramen.

Wij leveren dit doek alleen in een brandvertragende kwaliteit.

true-10

Pearl 200%

Pearl materiaal is ook geschikt voor indoor spandoektoepassingen. Het polyester backlit is voorzien van 200% full colour UV-inkt. Dit zorgt voor prachtige kleuren. Hierdoor is dit materiaal zeer geschikt als uw graag aandacht wilt trekken met uw spandoek.

true-18

Trucklit

Trucklit (900 gram/m2) is een weersbestendig dekzeil  dat geschikt is voor schuifzeilen van vrachtauto’s, voor tenten of voor toepassingen waarbij extreme (wind)krachten  op het doek komen. Bij gebruik als schuifzeil moet de print  altijd worden voorzien van een uv-/krascoating om slijtage tegen te gaan. Trucklit is verkrijgbaar in een breedte tot 320 cm.

grootte print

Dynajet 200%

Dynajet is vergelijkbaar met het spandoekmateriaal Pearl 200%. Het materiaal bestaat uit een polyester backlit dat is geschikt voor indoor-toepassingen en wordt voorzien van een haarscherpe 200% full colour UV-inkt. Dynajetdoeken hebben daarbij het voordeel om in verschillende strech-frames te kunnen worden geplaatst.

Als u kiest voor een afwerking met siliconenpees dan is uw spandoek eenvoudig te vervangen. Zo kunt u voor elke actie, campagne of andere communicatie uiting gemakkelijk een nieuw beeld plaatsen.

Contact Offerte aanvragen