Spandoeken bedrukken

Spandoek
editor

Bestel met onze spandoek-editor uw spandoek in de gewenste kleur en/of met afbeelding. Met deze nieuwe service kunt u een kiezen voor een spandoek met een bepaalde kleur en lettertype of een spandoek met een achtergrondafbeelding.

De editor heeft al een aantal mooie achtergronden en thema's er standaard in staan die u kunt gebruiken. De thema's zijn onder andere: Abraham en Sarah, Geboorte, Geslaagd, Feest, Welkom thuis en Oranje.

Voor uitleg over de editor kunt u op deze pagina lezen. Kijk hier voor meer informatie.

3a400b8

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Uitleg spandoek-editor

394

Stap 1

electeer het product dat u wilt bestellen. U kunt kiezen uit de volgende producten:

392-2

Stap 2

Klik op het grote blok met daarop de tekst “Achtergrond thema” en kies uw gewenste thema. De volgende thema's zijn standaard beschikbaar:

  • Oranje
  • Kleur
  • Abraham
  • Geboorte
  • Geslaagd
  • Feest

Wanneer u een thema heeft geselecteerd heeft u keuze uit verschillende plaatjes. Deze kunt u aanklikken en bekijken. Wilt u gewoon alleen tekst op een gekleurde achtergrond dan kunt u dit samenstellen door naar het thema kleur te gaan.

Voorbeeld_spandoek2-2

Stap 3

Nadat u het gewenste thema heeft geselecteerd kunt u de tekst gaan toevoegen. Dit doet u door te klikken op de tekst "Vul uw tekst in", hierdoor wordt de tekst geselecteerd en kunt u uw eigen tekst intypen.

Wilt u de tekst customizen klik dan op het grote blok met de tekst “Tekst opties”, hier kunt u de specificaties vinden voor de tekst o.a. lettergrote,lettertypes en kleur. Belangrijk is echter wel dat als u de instellingen wilt veranderen dat u eerst de desbetreffende tekst selecteert voordat u de wijzigingen doorvoert.

grootte print

Stap 4

Voordat uw spandoek helemaal klaar is controleren we of alles naar wens is.

Om een grote weergave van uw spandoek te zien te krijgen, klik dan onderin het scherm op de knop "Voorbeeld". Om het voorbeeld te sluiten moet u naast het voorbeeld klikken. Is alles naar wens, klik dan op de knop " Versturen". U komt dan op een pagina waar u uw gegevens moet invullen. Als alles goed is ingevuld drukt u op vezenden en ontvangt u uw spandoek binnen 5 werkdagen!

Veel plezier met het maken van uw spandoek!

Contact Offerte aanvragen